11 Σεπ 2010

Κρα..κρα..Κράξιμο



Αν έχεις περάσει τα παιδικο-εφηβικά σου χρόνια σαν ένα loser φυτουκλάκι με χοντρά γυαλιά μυωπίας, χρόνια ρινίτιδα και μόνιμα ένα βιβλίο στο χέρι, τότε αναπόφευκτα αποκτάς μια σκληρή προστατευτική πέτσα στα επικριτικά κοροϊδευτικά βλέμματα ή σχόλια κάθε είδους.  Είσαι αναγκασμένος ή να αποκτήσεις ανοχή και να μάθεις άλλοτε να αδιαφορείς κι άλλοτε να βγάζεις γλώσσα και να απαντάς ή θα τα συσσωρεύεις όλα μέσα σου και κάποια μέρα θα φλιπάρεις και θα βγεις στην κεντρική πλατεία της γειτονιάς για headshot με την κυνηγετική καραμπίνα του θείου σου. I mean δεν ήμουν και το nerd παιδί της καρπαζιάς, στο γυμνάσιο είχα βγει πρόεδρος της τάξης 2 χρονιές, αλλά come on πότε ήταν cool να είσαι πρόεδρος σε οτιδήποτε?

Αν προσθέσεις σε αυτά τη φοίτηση σε μια σχολή όπου οι καθηγητές φέρονται στους φοιτητές με λιγότερη ευγένεια απ’ότι θα φέρονταν σε κάποιον που σκότωσε τη μάνα τους και βίασε τη μικρή τους κόρη συν τη συμβίωση σε μια οικογένεια όπου το τακτ περιορίζεται σε εκφράσεις του τύπου (and I quote): «ρε σαπιοκοιλιά πώς πάχυνες έτσι, σαβουριάζεις ό,τι γλυκό βρίσκεις στο ψυγείο κι έχεις μποθρονιάσει χειρότερα κι απ’τον Σουγκλάκο μόλις έκοψε τα αναβολικά!», τότε αναπόφευκτα δε δίνεις δεκάρα αν σε μουντζώσει κάποιος στο δρόμο ή κρυφογελάσουν πίσω από την πλάτη σου ή έχει σκιστεί το παντελόνι σου κι αυτό δε σε πτοεί να βγεις στην πλατεία της γειτονιάς σου για περπάτημα κι απογευματινό σνακ(σουβλάκι) και να νιώθεις το αεράκι να μου δροσίζει τα οπίσθια  και η κοπέλα να προσπαθεί να έρθει από πίσω μου μπας και καταφέρει να κρύψει το στριπ σόου μου και να περισώσει κάπως την αξιοπρέπεια μας σαν ζευγάρι. Γενικά μιλάω τώρα...

Έχω παρατηρήσει πως ο άνθρωπος νιώθει την ανάγκη να κοροϊδέψει-κράξει-υποβιβάσει το διπλανό του συνάνθρωπο σε μια απεγνωσμένη ανάγκη να δηλώσει πως είναι ανώτερος, φανερώνοντας όμως στην ουσία την ανασφάλειά του πως είναι ή έστω νιώθει κατώτερος. Πάρε παράδειγμα την οδήγηση, οι άνθρωποι κορνάρουν, μπινελικώνουν, γαμωσταυρίζουν χωρίς να έχει κανένα point όλο αυτό. Είμαι ας πούμε σταματημένος σε STOP και ελέγχω αν έρχεται αμάξι για να διασχίσω τη διασταύρωση. Βλέπω σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου ένα αυτοκίνητο οπότε αποφασίζω να περάσω. Καθώς βγαίνω η οδηγός (ήταν γυναίκα) πατάει επίμονα κόρνα λες και πετάχτηκα μπροστά της στα 5 εκατοστά και γλιτώσαμε στο τσακ από τη συντριβή και το βέβαιο θάνατο εξαιτίας των τέλειων αντανακλαστικών της.

Ο ένας επιτίθεται ή κοροϊδεύει τον άλλον, οι μεταλλάδες τους έντεχνους, οι emo τους τρέντυ, οι έντεχνοι τους ποπ, οι τρέντυ τους λαϊκούς, οι λαϊκοί τους κυριλέ, οι κυριλέ τους εναλλακτικούς, οι εναλλακτικοί τους κάγκουρες, οι κάγκουρες τους φλώρους, οι μελαχρινές τις ξανθιές, γενικά υπάρχει ένα συνεχές αλισβερίσι πισώπλατων σχολίων, βλεμμάτων και υπονοουμένων χωρίς κανένα νόημα και καμία ουσία.

Πριν τον Αύγουστο είχα βγει για δείπνο σε ένα κεντρικό μαγαζί του Χαλανδρίου κι είχαμε καθίσει σε ένα στριμόκωλο τραπέζι από αυτά που μπαλατζάρουν πέρα δώθε έστω κι αν ακουμπήσεις πάνω τους τη χαρτοπετσέτα σου. Μην έχοντας χορτάσει με το πιάτο μου ξεκίνησα επίθεση στο πιάτο του ατόμου απέναντί μου «απλά για να δοκιμάσω» και όντας λαίμαργο, άγαρμπο loser φυτουκλάκι (some things never change) παρέσυρα στο διάβα μου ένα μαχαίρι το οποίο κύλισε στα πόδια ενός τύπου στο δίπλα τραπέζι. Mid-thirties τρεντο-χαλανδριώτης που είχε βγει να φάει με την κοπέλα του.

Παίρνει ύφος ξινής κυρίας που δεν της πέτυχαν  την περμανάντ στο κομμωτήριο και μου λέει:

«Τς, δεν μπορεί να φάει κανείς με την ησυχία του εδώ μέσα!».

Όλο το αίμα είχε κατέβει στο στομάχι μου για την πέψη και ο εγκέφαλός μου δεν αιματωνόταν καλά για να αντιληφθώ με την πρώτη την ξινίλα του, οπότε του απάντησα χαμογελαστός:

«Αφού δε σου έκοψε κανένα δάχτυλο του ποδιού πάλι καλά να λες».

Δε μπήκε καν στη διαδικασία να σκύψει να πιάσει το μαχαίρι που βρισκόταν στα πόδια του λες και ήταν έγκυος και φοβόταν να σκύψει μην της πέσει το παιδί. Μετά πρέπει να έκανε search στο μυαλό του για να βρει να μου πει κι άλλη μια έξυπνη ξινή φράση και πέταξε το εξής:

«Τουλάχιστον να το έριχνες σε καμιά ωραία κοπέλα να το καταλάβω, σε μένα βρήκες να το πετάξεις το μαχαίρι?»

Μιλάμε κανένα point στην όλη κουβέντα, έτσι? Και καλά εννοούσε να πέταγα το μαχαίρι σε καμιά ωραία κοπέλα για να της έπιανα την κουβέντα. Συνήθως είμαι ετοιμόλογος και δεν αφήνω κουβέντες να αιωρούνται και να δημιουργούν εντυπώσεις ειδικά όταν συνοδεύω κορίτσι αλλά στην προκειμένη του χαμογέλασα και γύρισα στο φαγητό μου και πέρασα τα επόμενα 5 λεπτά διερωτώμενος «Τώρα πού κόλλαγε αυτό ακριβώς? Μου την είπε ή όχι?». Σε μια φάση που σκεφτόμουν αν έπρεπε να τον βρίσω or something, έπιασα στον αέρα τις εξής λέξεις να βγαίνουν από το στόμα της κοπέλας που ήταν μαζί του: «πω βρε μωρό μου, είσαι πολύ σκληρός άντρας…πολύ βαρύς». Μπορώ να πάρω ΟΡΚΟ ότι την άκουσα να τα λέει!

Καθώς πλήρωναν κι έφευγαν τους φανταζόμουν να πηγαίνουν σπίτι κι η γκόμενα εντυπωσιασμένη από την αντρίλα να του παίρνει πίπα κι αυτός να της φωνάζει «αχχχ..ναι έτσι…σε μένα κανείς δεν τολμάει να ρίχνει να το πηρούνι και το μαχαίρι του…ααααααχ έτσι ρούφα…είμαι σκληρός και την λέω σε όλους..ααχχχχ ναι, ΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩ!........Σόρι ρε μωρό μου υπόσχομαι την επόμενη φορά να αντέξω παραπάνω από 2 λεπτά».

Αν κάποιος έχει εξαρχής κακοπροαίρετη διάθεση θα βρει να πιαστεί από το οτιδήποτε και να την πει ή να κράξει τον οποιονδήποτε. Και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι με περισσότερες ευαισθησίες που δεν έχουν αναπτύξει αυτή τη «σκληρή πέτσα κατά τον επικριτικών σχολίων» και πληγώνονται πραγματικά.

Ειδικά εμείς οι bloggers έχουμε την τάση να κανιβαλίζουμε τα πάντα, μπορούμε να πιαστούμε ακόμα κι από το πιο μικρό πραγματάκι για να κράξουμε κι αυτή τη λογική έχουν και τα trolls οι ανώνυμοι του διαδικτύου που μπαίνουν και βρίζουν. Θα σου δώσω μερικά παραδείγματα για να αντιληφθείς τι εννοώ. Δες πώς κάποιος κακοπροαίρετος άνθρωπος θα σχολίαζε τις παρακάτω τυχαίες φωτό καλών ή ηρωικών πράξεων.



Looool!!! Κοίταξε το καπέλο του τύπου, μιλάμε πόσο πιο γκέι θα μπορούσε να είναι? Από πού το έκλεψε, από τον γκέι χαμένο αδερφό του Ιντιάνα Τζόουνς? Κι εντάξει ρε φιλαράκι το είδαμε το ρολόι σου, το μοστράρεις φάτσα φόρα μες στη μάπα της μαυρούλας λες και θες να την κάνεις να ζηλέψει που εσύ έχεις λεφτά ενώ αυτή πεινάει! Και τι μαλακίες βραχιολάκια είναι αυτά στο χέρι σου? Φόρα και τίποτα κόκκινα φουλάρια και ψηλοτάκουνες γόβες και βγες στη Συγγρού, παλιολούγκρα show off! Και πρόσεχε πίσω σου έχεις πάρει σβάρνα κάτι κατσαρολάκια, έλεος!
(By the way, σοβαρά τώρα, η σωστή ακρόαση με στηθοσκόπιο δε γίνεται πάνω από τα ρούχα)



Χαχαχα κοίτα κράνη, μοιάζουν λες και έχουν φορέσει χελώνες στα κεφάλια τους! Κι αυτό τον τύπο τι τον κουβαλάνε? Θα τον κάνουν ένα, δύο, τρία ωωωωπ και θα τον ρίξουν στη θάλασσα? Και τι είναι αυτό το δυσκοίλιο ύφος που έχουν πάρει? Guys αν δε μπορείτε να τον σηκώσετε, lay off the bacon, αρχίστε κανα γυμναστήριο κι αφήστε να τον σηκώσει κάποιος που μπορεί! Κοίτα τον κώλο του αριστερού, είναι σαν να έχει χεστεί!



Τρελό loooooool! Πού πας ρε φιλαράκι με το κούρεμα του Χατζηνικολάου? Μπήκες και βγήκες μέσα από τις φλόγες και τα συντρίμμια και παρόλαυτα η χωρίστρα σου έμεινε άθικτη? Μα ποιός είσαι ο Σούπερμαν? Αυτό το ηλίθιο στρογγυλό πολύχρωμο σηματάκι στο δεξιό σου ώμο τι είναι? Μετάλλιο από τη Ντόρα την εξερευνήτρια? Κι εντάξει ρε ψηλέ την είδαμε τη βέρα, οκέι έχεις γυναίκα μη φοβάσαι δε θα σε αποπλανήσουμε και σιγά πια δεν έχουμε κατακαβλώσει που σε είδαμε να σώζεις το κοριτσάκι και θέλουμε να σου ορμήσουμε για να σου σκίσουμε τα ρούχα και να σε αρχίσουμε στα τσιμπούκια. Μήπως να έκανες και κανένα μπανάκι, λέω έγω τώρα, γιατί το κοριτσάκι δείχνει να θέλει να ξεκουμπιστεί από την αγκαλιά σου κι αυτό πρέπει να σημαίνει ότι σκυλοβρομάς για να θέλει ένα μισοκαμμένο κοριτσάκι να θέλει να φύγει από πάνω σου και να ξαναγυρίσει στις φλόγες! By the way, μήπως να άρχιζες λίγο τζόγκινγκ ή να γραφόσουν σε κανα γυμναστήριο? Γιατί νομίζω ότι άργησες λίγο, το κοριτσάκι δείχνει να κάηκε ήδη..

You get the picture. Το κράξιμο πολλές φορές είναι διασκεδαστικό κι έχω μπει στο τριπάκι κι εγώ άπειρες φορές μέσα από το blog και όχι μόνο. Αλλά είναι φορές που χάνεται η μπάλα και καμιά φορά θα πληγώσεις άτομα που δεν έχουν το σθένος να το καταπιούν ή να το ξεσπάσουν εκεί που πρέπει. Κοροϊδεύοντας άσκοπα και χωρίς λόγο είναι σαν να προσθέτεις κι εσύ ένα λιθαράκι στην ανασφάλεια, τη μισανθρωπιά και την απομόνωση που υπάρχει εκεί έξω.

Κλείνοντας, θα σου πω πολύ σύντομα μια ιστορία που την είχα ακούσει μικρός στο Κατηχητικό (ναι Κατηχητικό, είπαμε τρελός loser ο teenager phantom). Ήταν λέει κάτι παιδιά σε ένα λεωφορείο και κράζουν τους τριγύρω. Βλέπουν μπροστά τους μια παχουλή κυρία με γυρισμένη την πλάτη. Αρχίζουν να χασκογελάνε, κοροϊδεύουν, ο ένας τη φωνάζει τόφαλο, τι δουλειά έχουν οι φάλαινες στην ξηρά και κάτι τέτοια. Σε μια φάση η παχουλή γυρίζει και ήταν η μάνα αυτού που την κορόιδευε πιο έντονα.
EPIC FAIL!

 ...................................................................
 Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο και τους γύρω σου, πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα από τον εαυτό σου…


20 σχόλια:

Γαληνός είπε...

Αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ..

Το ζήτημα είναι τι δείχνεις κι όχι τι είσαι. Αυτό μετράει. Και πολύ δύσκολα αλλάζει...

Την καλημέρα μου

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και loser τα παιδιά που πηγαίναν Κατηχητικό!

Αγάπη είπε...

Έτσι ακριβώς είναι! Και το χειρότερο; Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία και διαβάσουν αυτό το κείμενο, δε θα καταλάβουν ότι μόλις περιέγραψες την συμπεριφορά τους... :P

Η λύση είναι μία και λέγεται γραψαρχιδίνη (να την συστήνεις συχνά στους ασθενείς σου). Παίρνουμε την επιθυμητή δόση γραψαρχιδίνης, ακούμε το "Κοράκι", δε μπαίνουμε στον κόπο να επεξεργαστούμε την πληροφορία του, κουνάμε το κεφάλι καταφατικά (τύπου "ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι") και κάνοντας μεταβολή απομακρυνόμαστε.
Just like that!

Τα σέβη μου, doc!

Unknown είπε...

Κι όμως εγώ ξέρω δύο άτομα που πήγαιναν κατηχητικό και είναι ίσως τα πιο χαλαρά και ανοιχτόμυαλα άτομα που έχω γνωρίσει έως τώρα (και αν γνωρίσω και εσένα θα γίνουν τρία).

Όσο για αυτό που λες, το να σχολιάζουμε τους άλλους έχει καταντήσει σημαντικό για την επιβίωσή μας. Μας τρέφει, μας ικανοποιεί. Ακόμα και αυτοί που κρίνουν αυτούς που κρίνουν, την επόμενη θα τους δεις κρυμμένους σε έναν θάμνο να κοροιδεύουν την παχουλή κυρία που βγάζει βόλτα το τσιουάουα της. Όταν ξεκίνησα να κάνω βίντεο στο γιουτιουμπ και να γράφω στο μπλογκ, τα τρολάκια που αναφέρεις, με ενοχλούσαν πάρα πολύ. Τώρα πλέον όποιον προσπαθεί να νιώσει ωραία μειώνοντας τον άλλο, απλά τον λυπάμαι και δεν το κάνω καν επίτηδες.

Και επειδή είπα πάρα πολλά σοβαρά πράγματα και άρχισε να με πονάει το κεφάλι μου και να αναγουλιάζω, να πω πως στην εικόνα με τους στρατιώτες έκανα περίπου δύο λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσω ποιο είναι το αριστερό μέρος της οθόνης (έχω ένα θέμα) και στη συνέχεια όταν το εντόπισα, προσπάθησα να διακρίνω κάποια πιο σκούρη απόχρωση στο πίσω μέρος του παντελονιού του στρατιώτη.

Τέλος (ω, ναι, τελειώνω!) να πω πως διαλέγεις με ποια άτομα θες να είσαι και από 'κει και πέρα δε σε ενδιαφέρει κανένας!

Πάω τώρα να πάρω ένα ΝΤΕΠΟΝ και να διαβάσω ELLE γιατί κουράστηκα.

Φιλιά, φάντασμα!

Fragezeichen είπε...

σου βγαζω το καπελο.
συγχαρητηρια!

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Τα blogs είναι μια μικρογραφία του "έξω" κόσμου. Ότι συναντας έκει, τα ίδια θα βρεις κι εδώ. Αν κάποιος είναι ζώον έξω, είναι και ζώον εδω μέσα. Και καμία ανωνυμία δεν τον κρύβει ποτέ.

Καλημέρα

Dreiko είπε...

Το κράξιμο είναι μερικές φορές καλό, αλλά πρέπει να γίνεται καλοπροαίρετα. Δεν πρόκειται να κράξω κάποιον για να φανώ μάγκας (γιατί είμαι! ναι και εγώ loser παρέα με τον phantom έκανα), αλλά για το καλό του. Μερικές φορές χρειάζεται ένα σοκ για να καταλάβει τι μλκία έκανε.

ΥΓ 1: Δεν θα το πιστέψετε αλλά δε θα γράψω πολλά σήμερα.

ΥΓ 2: Σοβαρά μιλάω δεν έχω χρόνο.

ΥΓ 3: Είμαι ο Dreiko και τελείωσα πρόωρα (γιατί αν δε πάει τουλάχιστον διψήφιο το νούμεροοοο). Συγνώμη phantom υπόσχομαι την επόμενη φορά να τελειώσω σε κανα 2ωρο το γράψιμο....

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γιατρε τι είπες τώρα?Καλύτερα να μη πω πώς ήμουν στο γυμνάσιο-λύκειο!!!Επειδή έχω πάθει αρκετά λοιπόν ως μαθήτρια έχω μάθει να τα γράφω όλα και όλους.Ο "κόσμος" γενικά δύσκολα θα πει καλή κουβέντα επειδή ζηλεύει, έχει κόμπλεξ,ή απλά επειδή φτιάχνεται με το να σε βλέπει να επηρρεάζεσαι απο τις μαλακίες που σου ακούς.Στο χέρι σου είναι αν θα τους αγνοήσεις, αν θα απαντήσεις ή αν θα επηρρεαστείς. Αυτά και κοίτα να περνάς καλά.
Σκιουράκι

Don Constantino είπε...

Εγώ είμαι της άποψης πως άμα είσαι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ κάποια στιγμή θα πάρεις αυτό που αξίζεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... και δε θα σε χαλάσει καθόλου!

Για την ακρίβεια δε θα σε χαλάσει, που δε θα με χαλάσει, που σε χάλασε!!!

Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

Όπως πολύ σωστά είπε και η γαμάει και δέρνει (ουάου!) ότι υπάρχει εδώ μέσα υπάρχει και έξω. Αναπόφευκτα κάποιοι θα σε κράξουν (σου την πέσανε για κράξιμο ή είναι ιδέα μου;). Το πλήρωμα του χρόνου θα δικαιώσει είτε τον κράχτη είτε τον κραγμένο. Αν εσύ είσαι σωστός, επιμένεις σταθερά στο να γράφεις επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης σου αυτά που σε εκφράζουν το κράξιμο θα είναι απλά μια μπόρα και δεν θα κρατήσει. Όπως και με τους παλιούς μάγκες συμμαθητές. Πού είναι τώρα αυτοί; Σε κράζουν ακόμα; Πίστεύω πως όχι!
Μην ανησυχείς λοιπόν!

stinky raccoon είπε...

Πφφφ... Φωτογραφίες είναι αυτές που ανέβασες για να κάνεις σχόλια;

(συγχαρητήρια για το βλόγι)

τοξ είπε...

"οι μεταλλάδες τους έντεχνους", γκουχου-γκουχου...

Το alter ego σου.

Vivian είπε...

πετυχημένο Post..
εγώ σπάνια κράζω γιατί ήμουν χοντρούλα μικρή και όλοι με κορόιδευαν (θυμάμαι χαρακτηριστικά στην 5η δημοτικού να μου λέει μια συμμαθήτρια "ε, εσύ σου πέφτει ο κ..λος σου!", ρόμπα με έκανε) αλλά τώρα τους εκδικήθηκα γιατί όσο πάω και ομορφαίνω μπουχαχα!!!!
Το θέμα είναι οτι οντως η αλλαγή ξεκινάει από σένα αλλά όσο κι αν εσύ αλλάξεις το 90% του κόσμου παραμένει μαλάκας.

φιλιά, doc,

μου φτιάχνεις τη μέρα.

ΥΓ πάντως αν σε παρηγορεί εμένα μικρή μου άρεσαν οι φύτουκλες. Είχαν περισσότερα να πουν παρά αυτοί που έκαναν καγκουριές..

Ανώνυμος είπε...

San mia monimi proedros apo to dimotiko...(show off) tha sou po oti einai poli kirile na eisai proedros...giati mporeis kai kaneis oti theleis...eidika otan ksereis to katastatiko apo ekso kai anakatota gia na mporeis na spas pio eukola tous kanones...ek ton eso...katalabaineis :P :P

tora oson afora to kraksimo...emena maresei poli na me krazoun...pragmatika...to apolambano kathos me to kraksimo mporeis kai deixneis tin paideia sou, ola auta ta akatalabistika pou emathes stin ekthesi desmis mpas kai pareis kana bathmo parapano...to mono pragmatika pou einai diskolo einai na kratiseis tin psixraimia sou gia na mporeseis na skefteis pos tha ton kaneis na ponesei me tis pio omorfes leksoules pou katexei to leksilogio sou... a-p-o-l-a-u-s-i...apla!!!

e kai stin teliki an se neuriasei toso, rixneis merika klotsompounidia, ksedineis kiolas...kai ola kala :) giati na ta bgalo ta spasmena/apothimena tis zois mou stous dikous mou anthropous otan iparxoun toooosoi agnostoi ekei ekso...

euergetiko to straboma/kraksimo/klp klp

oso gia to katixitiko pigainame OLOI giati itan standaraki na feugeis apo to spiti oooopote theleis....alla malakia to story giati panta anagnorizeis tin mana sou...come on....

p.s. nomizo doc to keimeno to grapses giati akoma ta bradia prin koimitheis se apasxolei to gegonos oti den kataferes na tin peis mprosta sto amore ston tipa... ;) ela pes mas den einai kako... :P :P

Lonely

Μάγισσα Κίρκη είπε...

«αχχχ..ναι έτσι…σε μένα κανείς δεν τολμάει να ρίχνει να το πηρούνι και το μαχαίρι του…ααααααχ έτσι ρούφα…είμαι σκληρός και την λέω σε όλους..ααχχχχ ναι, ΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩ!........Σόρι ρε μωρό μου υπόσχομαι την επόμενη φορά να αντέξω παραπάνω από 2 λεπτά».

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο χαχαχα!

Στο δια ταύτα.....υπάρχει το κράξιμο για να προκαλέσει γέλιο και τελεία και υπάρχει το κράξιμο για να προκαλέσει γέλιο πληγώνοντας τελεία. Προσωπικά έχω βαρεθεί όλους αυτούς τους bloggers-ξερόλες-φωτεινούς παντογνώστες-αποβράσματα και όχι δεν είμαι ούτε θα γίνω ποτέ σκληρόπετση με τα επικριτικά σχόλια που κάλλιστα μπορούν να συνοδεύονται από φωτογραφιες και προσωπικά δεδομένα των αντικειμένων χλευασμού. Δεν με νοιάζει αν με κρίνουν για τα κείμενα ή τις απόψεις μου αλλά όπως κι εσύ ξέρεις πολύ καλά από το παρελθόν, με νοιάζει όταν διασύρουν και ξεφτιλίζουν τις προσωπικές μου επιλογές πλήρως διαστρεβλωμένες και με τη νοοτροπία της "αγέλης".
Το μπλόγκινγκ δεν είναι δικαστήριο κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, μπορει να μας αδειάσει τη γωνιά και να πάει να δώσει Νομική αν του'χει μείνει απωθημένο.Και ναι συμφωνώ, πρώτα πρέπει να αλλάξουμε τους εαυτούς μας αλλά οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το πρόβλημα το έχουν πάντα και μόνο οι άλλοι!
(πάλι σεντόνι έγραψα !).

Μάγισσα Κίρκη είπε...

«αχχχ..ναι έτσι…σε μένα κανείς δεν τολμάει να ρίχνει να το πηρούνι και το μαχαίρι του…ααααααχ έτσι ρούφα…είμαι σκληρός και την λέω σε όλους..ααχχχχ ναι, ΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩ!........Σόρι ρε μωρό μου υπόσχομαι την επόμενη φορά να αντέξω παραπάνω από 2 λεπτά».

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο χαχαχα!

Στο δια ταύτα.....υπάρχει το κράξιμο για να προκαλέσει γέλιο και τελεία και υπάρχει το κράξιμο για να προκαλέσει γέλιο πληγώνοντας τελεία. Προσωπικά έχω βαρεθεί όλους αυτούς τους bloggers-ξερόλες-φωτεινούς παντογνώστες-αποβράσματα και όχι δεν είμαι ούτε θα γίνω ποτέ σκληρόπετση με τα επικριτικά σχόλια που κάλλιστα μπορούν να συνοδεύονται από φωτογραφιες και προσωπικά δεδομένα των αντικειμένων χλευασμού. Δεν με νοιάζει αν με κρίνουν για τα κείμενα ή τις απόψεις μου αλλά όπως κι εσύ ξέρεις πολύ καλά από το παρελθόν, με νοιάζει όταν διασύρουν και ξεφτιλίζουν τις προσωπικές μου επιλογές πλήρως διαστρεβλωμένες και με τη νοοτροπία της "αγέλης".
Το μπλόγκινγκ δεν είναι δικαστήριο κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, μπορει να μας αδειάσει τη γωνιά και να πάει να δώσει Νομική αν του'χει μείνει απωθημένο.Και ναι συμφωνώ, πρώτα πρέπει να αλλάξουμε τους εαυτούς μας αλλά οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το πρόβλημα το έχουν πάντα και μόνο οι άλλοι!
(πάλι σεντόνι έγραψα !).

k είπε...

πρόεδρος????τι nerd μας λες μετά?ζήσε πρωτα 3 χρόνια σχολείου με το ένα μάτι κλειστό και γυαλί πατομπούκαλο λόγω "τεμπέλικου ματιού"(το όνομα της πάθησης δε βοηθούσε και πολύ στο να με πάρουν σοβαρά ακόμα και στην οικογένεια!)και μετά δώσε ορισμό nerd!!πάντψς δίκιο έχεις, όσο πιο πολύ σε κοροιδεύουν μικρό τόσο μεγαλώνει η αδιαφορία σου στο τι λένε οι άλλοι!!ευλογία ή κατάρα!
από τα 20 και μετα ανάθεμα και αν έδωσα σημασία σε κακόβουλα σχόλια ανεγκέφαλων και μη οπότε τείνω προς την ευλογία!

elekat είπε...

Καλό ζώον ο τύπος αλλά και η τύπα που καύλωσε με την ξινίλα του ακόμα καλύτερο!
Εγώ προσωπικά έτσι και έλεγε τέτοιες μαλακίες ο συνοδός μου, θα ξενέρωνα επιτόπου!
Δεν την μπορώ την αγένεια!

Οσο για το blogging, μούχει τύχει κι εμένα να διαβάζω μπούρδες και να νοιώθω την ανάγκη να κράξω και τόχω κάνει αλλά με τακτ εκτός κι αν ο άλλος με βρίζει όπου εκεί τον παίρνει ο διάολος ο μαύρος!

Ηρθα blogspot, δεν άντεχα να φεύγουν όλοι όσοι μ'αρέσανε και εγώ να κάθομαι εκεί όπου δεν επιτρέπονται κιόλας καινούριες εγγραφές!

Πάτα στο elekat να σε βγάλει στο link γιατρέ μου και έλα να με επισκεφθείς!
Τώρα θα πάω στην Πασχαλίτσα τιμωρό!
(γαμώ τα nicks!)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λες...

Kenny είπε...

Καθώς πλήρωναν κι έφευγαν τους φανταζόμουν να πηγαίνουν σπίτι κι η γκόμενα εντυπωσιασμένη από την αντρίλα να του παίρνει πίπα κι αυτός να της φωνάζει «αχχχ..ναι έτσι…σε μένα κανείς δεν τολμάει να ρίχνει να το πηρούνι και το μαχαίρι του…ααααααχ έτσι ρούφα…είμαι σκληρός και την λέω σε όλους..ααχχχχ ναι, ΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩ!........Σόρι ρε μωρό μου υπόσχομαι την επόμενη φορά να αντέξω παραπάνω από 2 λεπτά».

Χαχαχαχα...

Μεγαλο respect doc για αυτην την παραγραφο..