2 Μαρ 2012

We're in the army now

Πλέον μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Ο phantom φεύγει να φυλάξει την πατρίδα. Αν βάλεις φρουρό εμένα, δεν πρόκειται να τολμήσει να μπει εχθρός. Ξέρω μάι τάι, καράτε, ζίου ζίτσου κι ένα σωρό άλλες επικίνδυνες λέξεις. Έχω δει όλα τα Ράμπο από 3 φορές το καθένα. Τσιρίζω τόσο δυνατά όταν τρομάζω που θα ειδοποιηθούν αμέσως οι πραγματικοί κομάντος και θα έρθουν να μας σώσουν.

Ο Δίας αποφάσισε να γαμηθεί, κι όχι μόνο γαμήθηκε αλλά τράβηξε όργια που θα έκαναν την Τζούλια να κοκκινήσει. Εκεί που περίμενα να φορέσω τα χακί τον Αύγουστο, έβγαλαν διπλές ημερομηνίες για τις ΕΣΣΟ και μας πήγαν όλους τις αναβολές 3 μήνες νωρίτερα, ξύσανε και λίγο παραπάνω τα @@ τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, και έτσι έφτασα στο σημείο να μάθω την προηγούμενη Παρασκευή ότι σε μια βδομάδα υπηρετώ

Ξεπερνώντας τον αρχικό πανικό, έβαλα κάτω χρωστούμενα υποχρεώσεις και γενικούς στόχους της ζωής μου και αποφάσισα να σνομπάρω την τρίμηνη αναβολή που δικαιούμαι και να καταταγώ τώρα. Με την ελπίδα να περάσω μερικά μαθηματάκια μέσα στο στρατό, εξαργυρώνοντας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τις φοιτητικές άδειες που σου παρέχουν για εξεταστικές, θα μπω τώρα και όταν βγω θα είμαι ελεύθερος από κάθε είδους υποχρέωση για να περάσω στο επόμενο στάδιο της ιατρικής που είναι να παρακαλάω για ελεύθερη θέση ειδικότητας, οι οποίες κι αυτές έχουν γίνει πιο σπάνιες κι από θέση πάρκινγκ στην Κυψέλη.

Υποθέτω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου θα ανεβάζω ποστ σε στυλ 9gag, όπως...

Πώς φανταζόμουν τον στρατό:



Πώς μου τον περιγράφουν οι φίλοι μου που έχουν πάει:




Πώς πραγματικά είναι:





Τουλάχιστον η ιατρική για άλλη μια φορά με ξελασπώνει και για χάριν της με στέλνουν στο υγειονομικό μαζί με τους υπόλοιπους γιατρούς, φαρμακοποιούς και οδοντιάτρους, όπου μαρτυρίες λένε ότι είναι κατασκήνωση.

Τη Δευτέρα μπαίνω λοιπόν. Όσο λείπω φροντίστε να μην πάψετε να χαμογελάτε, να βγαίνετε για καμιά διαμαρτυρία πού και πού, και να μου προσέχετε το κορίτσι.


Υγειονομικό Αυλώνας σου έρχομαιαιαιαιαι!!!!!!







18 σχόλια:

Ben Provis είπε...

Πλακα κάνεις!!!
Άντε και καλός πολίτης.
Στο υγειονομικό με λάπτοπ σε βλέπω να πεθαίνεις απο βαρεμάρα. Πρόσεχε μόνο μην πάρεις κιλά και μακριά απο Κ.Ψ.Μ.!

Κάτια είπε...

Καλό κουράγιο ρε phantom,θα περιμένουμε ποστ με εντυπώσεις!Θα μας λείψεις να το ξέρεις!

Ανώνυμος είπε...

O phantom fantaros... Brace yoursleves, epika posts are coming!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=tydyzSGLxOI

Kika Matz είπε...

Ελπιζω να συνεχισεις να στελνεις posts κ απ το στρατοπεδο! Καλη θητεια!!!

Lazarus είπε...

Όχι ρε Doc., όχι.
Σε παίρνουν φαντάρο ρε φίλε....
Μη αγχώνεσαι, όπως πολύ σωστά είπες θα πάς στο υγειονομικό όπου είναι χλίδα σε σχέση με άλλες μονάδες και ειδικότητες (βασικά έτσι όπως έχει γίνει σήμερα ο στρατός παντού χλίδα είναι, κολέγιο που λένε).
Κι εγώ Αυλώνα είχα καταταγεί, πάνε χρόοοονια τώρα (το 2003 είχα παρουσιαστεί).
Λοιπόν καλός φαντάρος και μετά καλός πολίτης σου έυχομαι φίλε και μη αγχώνεσαι, ΟΛΑ μια ιδέα είναι, θα το δείς και μόνος σου.
See you soon.

Φρόσω είπε...

Να είναι ανώδυνα, σου εύχομαι, να μην μας ξεχνάς.Σκέψου οτι κάποτε υπηρετούσαν 2 χρόνια!!!!!(σε παρηγόρησα τώρα δεν μπορείς να πεις).
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Eeeeela re strabadi...pos kai den se pigane Arta?? oraio meros... den mporo na po...eixes donti e??

loipon kala na peraseis...na ksereis oti einai ena x xroniko diastima kai tha perasei...min kaneis magkies...apla ipakouge, brize apo mesa sou, kai lege ta sto koritsi...

krima...ego tha elega sto koritsi na se xorisei, giati den leei na eisai gomena fantarou kai na xtipas germanika klp klp...tespa :)

tha deite pos tha paei...

Lonely

Ανώνυμος είπε...

Στην πρώτη σου άδεια που απότι ξέρω είναι σε δύο βδομάδες στην ορκωμοσία περιμένουμε ποστάκι με τις εντυπώσεις σου!Από τώρα ανυπομονώ! Εδώ θυμάμαι είχα λιώσει με ένα ποστ σου από εμπειρία σε κάμπινγκ, φαντάσου τι θα έχεις να γράψεις από το στρατό.

Καλό κουράγιο ψάρακα!:P Ξαναμίλα μας σύντομα! Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι θέλει το κορίτσι εδώ είμαστε εμείς. Καλή δύναμη και στους δύο... :)

Μικρός Μπετόβεν είπε...

XA XA, ΑΡΑΠΗ!! ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ!! Θα σε περιμένω με ανοιχτες αγκάλες και ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!

Μικρός Μπετόβεν είπε...

οκ, η αρχική μου αντίδραση ήταν "ΝΟΟΟΟΟΟΟ", αλλά μετά είπα να σου τραβήξω την προσοχή. Για μια τελευταία φορά.

Ανώνυμος είπε...

Καλή θητεία phantom!!!

Ανώνυμος είπε...

καλη θητεια!!

Η Μάγκα Δάγκα είπε...

Έλα ρε συ γιατί φεύγεις τώρα που σε ανακαλυψα;; Δεν πειράζει έχω μπόλικο υλικό να διαβάσω, αφού τωρα σε βρήκα, μέχρι να επιστρέψεις με καινουργια ανάρτηση..
Θα κοιμάμαι ήσυχη από δω και πέρα!!
Καλή θητεία!!

Geo είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-A3GPkjHMvg

αυτό μου ήρθε στο νου μόλις είδα τον τίτλο του άρθρου.
Άντε καλή θητεία και μην αγχώνεσαι, θα μαζέψεις ιστορίες να 'χεις να λες στα παιδιά σου :)

Ελένη Λιντζαροπούλου είπε...

Μπορεί ο στρατός να μην σε κάνει ... "γιατρό παναθεμά σε" αλλά, αν κρίνω από τις ιστορίες που λένε όλα τα σερνικά 50 και βάλε χρόνια μετά, είναι η πιο ουσιαστική εμπειρία στη ζωή σας.

Καλή θητεία

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Καλή θητεία ρε χαμένο μου έχει λείψει το χιούμορ σου. Επίσης Καλό Πάσχα καλά κρασιά και καλά αρνιά γιατί από την ιατρική έτσι όπως κατάντησε σήμερα, έχει μείνει μόνο το "πανάθεμα"! ;p