30 Ιουν 2011

Κάτι που πρέπει όλοι να δούμε

Αν δεν έχεις δει τα παρακάτω βιντεάκια τότε μάλλον είσαι δημοσιογράφος του Mega ή βουλευτής του ΛΑΟΣ. Ή τελοσπάντων δεν ενημερώνεσαι σωστά. Τα ανεβάζω κι εδώ γιατί νομίζω πως πρέπει να κυκλοφορήσουν παντού και να τα δούμε όλοι. Είναι από τα πιο εξοργιστικά βίντεο που έχω δει.




Στο επόμενο φαίνεται πώς οι αστυνομικοί προστατεύουν τους δικούς τους κουκουλοφόρους. Να τελικά οι γνωστοί άγνωστοι, με τις ευλογίες της ΕΛ.ΑΣ.


Το παρακράτος εν δράσει - Σύλληψη Σ... by tvxorissinora


Κι οι δικοί μας δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να κάνουν ρεπορτάζ μόνο στα αποκαίδια του Μπουρνάζου. 


Τους δημοσιογράφους τους απαθανάτισα σήμερα που κατέβηκα μια σύντομη βόλτα από το κέντρο. Μια μέρα μετά κι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνιχτική, οι περισσότεροι πεζοί του κέντρου ήταν δακρυσμένοι. Παρόλαυτα ο υπουργός προστασιας του Πολίτη ο Παπουτσής δήλωσε ξεδιάντροπα ότι την αποπνιχτική ατμόσφαιρα την προκάλεσαν τα καπνογόνα των αναρχικών κι όχι τα δακρυγόνα. Τα καπνογόνα σε κάνουν να κλαις μια μέρα μετά? Κοίτα να δεις, γι'αυτό στο Καραισκάκη κλαίνε μετά από τις ήττες του Ολυμπιακού?

Άντε την πήραμε τη δόση μας γι'αυτό το καλοκαίρι. Ραντεβού σε 3-6 μήνες για τα νέα μέτρα και τις νέες απειλές για: χρεωκοπία ή μνημόνιο 5. And going.

6 σχόλια:

Elisa Day είπε...

Καλά, όλες οι δηλώσεις Παπουτσή απλά απαράδεκτες. Τις διαβάζω σήμερα και δυσκολεύομαι να χωνέψω αν πρόκειται για αληθινές δηλώσεις ή για ανέκδοτα τύπου Τσακ Νόρις...

Ανώνυμος είπε...

kai entelos tixaia pirkagies den exoun arxisei akoma... mipos einai busy na spane kefalia....??

Lonely

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Θα πάω πάνω στον τάφο τους και θα χέζω, α στα διάλα μουνόπανα τα πήρα τώρα!Φαντάζεσαι να΄χα κατέβει με το μωρό να διαδηλώσω και καλά ειρηνικά;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τις αναρτήσεις συνεχώς...(τρέχοντας γι αυτό και δεν σχολιάζω) τί να πει κανείς μόνο αηδία μπορώ να πω ότι αισθάνομαι για το σύστημα,πολιτικούς κλπ...δες αυτό το video αν θέλεις να πάρεις άλλη μια γεύση
http://youtu.be/p-6xZaR2vc8
παρ' όλα αυτά σου εύχομαι να περνάς καλά (όσο γίνεται)
Φρόσω

Μικρός Μπετόβεν είπε...

Ρε Phantom, καλά κάνεις και τα ανεβάζεις. Αλλά μόλις διάβασα και την πλευρά ενός ΜΑΤατζή που βλέπει οτι είναι αναλώσιμος και οτι κάνει μια κωλοδουλειά, πολύ ανθρώπινη. Βλέπεις, υπάρχουν και εκεί διαβαθμίσεις, άνθρωποι χωμένοι σε όλα τα κόλπα, διεφθαρμένοι και άνθρωποι απλοί.

Όπως παίρνει η μπάλα 2000 για κάθε έναν καριόλη μπαχαλάκη που πετάγεται, έτσι και με τα ΜΑΤ.

http://clopyandpaste.blogspot.com/2011/07/blog-post_4620.html

swift είπε...

Η Ελλάδα είναι σαν τους ναρκομανείς... Περιμένει πως και πως να πάρει τη δόση της...