3 Αυγ 2010

Κάνε τη διαφορά





Το blog, όπως θα κατάλαβες από την πρόσφατη μικρή απουσία, για κάποιον καιρό έχει πάει διακοπές, κι ας μην έχει πάει ο phantom ακόμα (ναι μπήκε ο Αύγουστος και μερικοί δύστυχοι still έχουμε υποχρεώσεις στη ζεστή άδεια Αθήνα).

Φρόντισε όμως το δικό σου φετινό καλοκαίρι να είναι ξεχωριστό, κάνε τη διαφορά, βγες, γλέντα, μέθυσε, ξενύχτα, πάθε έγκαυμα από τον ήλιο, μίλα σε άγνωστο κόσμο, πιες μπόμπες, παρενόχλησε τουρίστριες, χάιδεψε αδέσποτα, επισκέψου καινούργια άγνωστα μέρη, κολύμπα σε απόμερες παραλίες, ερωτεύσου λάθος άτομα, γέλα με χαζά αστεία, φάε βρώμικα, κάνε άσκοπα ψώνια. Το καλοκαίρι είναι πολύ μικρό για να ανησυχείς μήπως κάνεις λάθη.

Όπου κι αν πας λοιπόν φρόντισε να κάνεις άνω-κάτω το μέρος, κάντα όλα ρημαδιό, να έχεις κάτι να διηγείσαι και να αναπολείς όταν επιστρέψεις!

Εγώ πάντως δε σκοπεύω να κάνω τίποτα από τα παραπάνω.

Έχω ανάγκη να σαπίσω λίγο, να ξεκουραστώ και να μουχλιάσω σε χωριό και εξοχικό παρέα με τη φαμίλια, τα βιβλία, τα mp3, λίγους καλούς κολλητούς, το αντιηλιακό και τα γυαλιά θαλάσσης. Το κορίτσι (που μας παίδεψε λίγο στο προηγούμενο ποστ αλλά I deserved it) θα την κάνει για το νησί της παίρνοντας λάφυρο την καρδιά μου οπότε η μόνη αγάπη που θα απολαύσει ο phantom this August θα είναι απέναντι στο Boss Double Caramel. 

Πετάξου μέχρι το ψιλικατζίδικο, πάρε ένα και φάτο στην υγειά μου.


Υ.Γ. Please for the sake της ψυχικής μας υγείας enough με τις γαμω-ρακέτες στις παραλίες, μη γίνεσαι κι εσύ ένας από όλους αυτούς τους παθιασμένους ρακετοπαίκτες λες και έχουν τελικό champions league, τους οποίους ονομάζω τακα-τάκες από το ενοχλητικό τάκα τάκα που κάνουν τα μπαλάκια όταν χτυπάνε στη ρακέτα. 
Στο κόκκινο περίγραμμα της παρακάτω φωτό βλέπεις 10 περίπου τακα-τάκες παραταγμένους και αποφασισμένους να σπάσουν τα αρχ**δια σε όποιον καψερό είχε τη φαεινή ιδέα να πάει να κολυμπήσει σε αυτή την παραλία.
Guys ξέρουμε ότι σας αρέσει να παίζετε με μπαλάκια αλλά δε χρειάζεται να το διατυμπανίζετε τόσο πολύ!

Όσους βλέπω μπροστά μου θα τους ψεκάζω με εντομοκτόνο. Εγώ μια φορά προειδοποίησα.


Καλό καλοκαίρι σε όλους! Talk 2 u soon...! :)


13 σχόλια:

Pink_Fish είπε...

η ρακετοφυλή πρέπει να κλειστεί σύμπασα (τι λέξη Θεέ μου!) σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, για να πάψει να μας γεμίζει μελανιές και να χύνει τους καφέδες μας. Καλά αραλίκια, το Βoss Caramel τα σπάει όντως!

Unknown είπε...

Θα πάω στη θάλασσα και θα πάθω έγκαυμα και θα παραληρώ μετά στους νοσοκόμους "Ο ΦΑΝΤΟΜ ΤΟ ΕΙΠΕ, Ο ΦΑΝΤΟΜ ΤΟ ΕΙΠΕ... χευ, ποιανού είσαι εσύ; μου δίνεις το τηλέφωνό σου;" μετά θα φάω χυλόπιτα και θα κλαίω όλο το καλοκαίρι. Συμπέρασμα; Ο Φάντομ σκοτώνει τις διακοπές!

Όσο για τους τάκα-τάκες, να πω εντελώς πληροφοριακά ότι και ο πατέρας μου είναι ένας από αυτούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια -επαγγελματίας τάκα τάκας- όπως επίσης είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου. Αυτό στο λέω κυρίως για να νιώσεις άσχημα που μέσα σε όλους σε αυτό το κείμενο θάβεις και τον πατέρα μου, να σε πιάσουν τύψεις, να μη μπορείς να ζεις με τον ποταπό εαυτό σου και με τη σκέψη ότι ένας τάκας τάκας έχει περισσότερες σπουδές από εσένα και μετά να αυτοκτονήσεις με μπαμπάκι. Αυτά κυρίως.

Τέλος να πω ότι οι διακοπές μου ήταν ακριβώς όπως τις περιγράφεις. Όχι δε μέθυσα, δεν την έπεσα σε τουρίστριες (οι τουρίστριες την έπεσαν σε μένα :Ρ) αλλά ήμουν στην εξοχή με την οικογένεια απομονωμένη από όλους και με μικρές αποδράσεις σε μικρά ονειρικά μέρη της Κρήτης. Κορυφαίο γεγονός μια φορά που πήγα σε ένα σουπέρ μάρκετ και είπα "Μία κάρτα κοσμοτέ παρακαλώ" ο ταμείας είπε "Ελληνίδα είσαι βρε;". Τώρα που έβαψα και τα μαλλιά μου μπορντοροδοκόκινα, θα μου μιλάνε κατευθείαν στα σουηδικά!

Καλή ξεκούραση, εσύ φεύγεις, εμείς γυρνάμε!

sourgelaki είπε...

have fun phantom!!!

opou kai na pas....
biz

Kenny είπε...

Καλα να περασεις doc..

Αλλα να μην γελας με ηλιθια αστεια..Το εχουν πει εδω και χρονια οι στερεο νοβα..:)

Αν χρειαστεις βοηθεια με το εντομοκτονο εγω ειμαι εδω..

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Πω πω αυτοί με τις ρακέτες είναι για πολλά μπουκέτα.Δεν μας φτάνει που η παραλία είναι 2Χ2 έχουμε και τον κάθε πανίβλακα να του φεύγει το μπαλάκι κάθε τρείς και λίγο και να πέφτει πότε στο πόδι και πότε στο κεφάλι σου λες και είσαι φιλέ!Την επόμενη φορά θα τους τον χώσω στον κώλο, στο λέω!

Ανώνυμος είπε...

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι phantom! Καλά να περνάς! :)

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Ξέσασες το σεξ. Κάνε ατελείωτο σεξ με όποιο/οποια και οπου μπορεις!

Ανώνυμος είπε...

raketes fucking ruleZZZZZZ!!!!

KAI OPOIOS GOUSTAREI AS ERTHEI NA MAS PEI KAI KATI...THA GINEI SKINIKO...APO TA LIGA...HAHAHAHAHAH :p :p :p


Lonely

Ανώνυμος είπε...

Όταν αποφασίζεις να βγεις "στον πηγαιμό για την κοινωνική έκθεση των απόψεών σου στο διαδύκτυο", να ξέρεις πως σε διαβάζει ο κάθε πικραμένος, ακόμα κ αυτός που δε γουστάρεις κ σε βαραίνει ή σε τσαντίζει με την παρουσία του, για αυτό να τους λαμβάνεις υποψην όλους όταν λες κάτι.
Διαβάζω κ δεν ξέρω αν θέλω να κλαψω ή να γελάσω. Την κάναμε λοιπόν τη διαφορά.
ΠΕΘΑΝΑΜΕ.
Ο πληθυντικός είναι της ταύτισης και του πόνου.Το φετινό καλοκαίρι

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια)
δεν θα το θυμάμαι"τότε που πήγαμε σο..."αλλά, το καλοκαίρι που πέθανε ο μπαμπάς μου... που γυρίσαμε άρον άρον και μετά...μετά ήταν όλα αλλιώς. Και μη μου ξαναπεί κανεις"πόσων χρονών ήταν;"Γιατί οι μπαμπάδες έχουν την ηλικία, της πιο τρυφερής μας μαζί τους, ανάμνησης"Και μην πιστεύετε ότι ενηλικιωνόμαστε όταν παίρνουμε πτυχείο, όταν παντρευόμαστε ή όταν κάνουμε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

{συνέχεια)
Ενηληκιωνόμαστε όταν αποχαιρετάμε για πάντα ένα γονιό μας, όσων χρόνων κι αν είμαστε.
"Καλό ταξίδι μπαμπάκα μου" κι ευχαριστώ φαντομ για τη φιλοξενία...

Ανώνυμος είπε...

* πτυχίο

Psychos. είπε...

prwth fwra edw pera an kai apo thn athens voice se diavaza phantom.eisai kai gamw ta paidia kai mas(kurios me)ekfrazeis mesa apo kathe sou leksh filara.keep it up