14 Μαΐ 2010

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το facebook αλλά δε σου είπανε ποτέ!!!!


Πριν ενάμιση χρόνο και βάλε, όταν είχα πρωτοαναφέρει στο blog ότι είχα δημιουργήσει λογαριασμό στο facebook κι άρχιζα να εθίζομαι στα poke, στα farmville, στα car madness, στα tag και στην ανεύρεση παλιών γνωστών, μερικοί αναγνώστες αυτού του blog ή γενικά των blogs της athens voice με κάποιον τρόπο που άργησα να αντιληφθώ ανακάλυψαν το λογαριασμό μου στο facebook και μέσα στην πρώτη μόνο βδομάδα από τότε που το ανέφερα είχα καμια 40αριά άγνωστα friend request.

Όταν κάποιος που δε γνωρίζεις σου στέλνει friend request έχεις 3 επιλογές: "Confirm" με το οποίο τον δέχεσαι σαν "φίλο" σου, "Reject" του ρίχνεις άκυρο ή "Send a message" για να του μιλήσεις. Το να τους έκανα όλους confirm θα καθιστούσε δύσκολο να βρίσκω τους κανονικούς φίλους και γνωστούς μου, ενώ reject δε μου πήγαινε η καρδιά να πατήσω. Παραήταν άκαρδο. Οι περισσότεροι στις φωτό τους χαμογελούσαν.

Άφηνα τα friend requests να εκρεμμούν μέχρι που μετά από κανα δίμηνο ενημερώθηκα ότι δημιουργήθηκε fan page για το blog από τον καλύτερο "celebrity μάνατζερ" του κόσμου. Αποφάσισα λοιπόν να μην κάνω κανέναν accept αλλά να send a message σε όσους είχαν την ευγένεια ή τη βαρεμάρα να μου στείλουν πρόσκληση για να με κάνουν φατσαμπουκο-φίλο και να τους προσκαλέσω να γίνουν μέλη στη fan page. Μέγα λάθος. Αφού είχα στείλει γύρω στα 30 τέτοια copy paste μηνύματα το Facebook μπλόκαρε το λογαριασμό μου για 24 ώρες: πίστευε ότι είμαι spammer. Το χειρότερο είναι πως αρκετά από τα άτομα που έλαβαν τα μηνύματα-προσκλήσεις για την fan page εκνευρίστηκαν που δεν αποδέχτηκα το αίτημα φιλίας τους γιατί λέει ήθελα να ψαρέψω φίλους όταν ανέφερα ότι έφτιαξα λογαριασμό στο φεις και μετά δεν τους δεχόμουν αλλά τους προωθούσα σε μια fan page. "Ξεκαβάλα και λίγο" μου είχε στείλει κάποια πρωην-θαυμάστρια αναγνώστρια "δεν είσαι δα κι ο Τσιμιτσέλης που μου θες και fan page"!

Έτσι εν μία νυκτί και για χάρη ενός χαζού αθώου παιχνιδιού που είναι το facebook είχα δημιουργήσει ένα γκρουπ με wannabe friends τους οποίους δίσταζα να αποδεχτώ γιατί δεν τους ήξερα, κι άλλο ένα με άγνωστους τσαντισμένους αναγνώστες πεπεισμένους ότι είμαι ψωνάρα. Το μόνο καθησυχαστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η κοινωνική μου αδεξιότητα προσαρμόζεται και στην τεχνολογία. Μπορώ να καταστρέψω κάθε είδους σχέση, φιλική ή ερωτική, οπουδήποτε κι οποτεδήποτε. Ακόμα και μέσα από τα πίξελ της οθόνης δε μπορεί να με σταματήσει κανείς.

Έκτοτε άνοιξα τα σύνορα του facebook kι αποδέχτηκα σχεδόν όσους μου έστελναν request με αποτέλεσμα να έχω μαζέψει καμια 900αριά φίλους από τους οποίους ξέρω hardly τους 200, ενώ η fan page έχει ξεπεράσει τους 2000 αν και παραξενεύομαι αν είναι αναγνώστες όλοι αυτοί ή απλά τους άρεσε η ονομασία του group "Αυτό που δε θέλουν οι γυναίκες" κι έγιναν μέλη για το χαβαλέ. We'll never know.

Πλέον το facebook το έχω παραμελήσει, μπαίνω μόνο για να παίξω πόκερ οπότε δύσκολα θα με βρεις εκεί μέσα. Για μια μικρή περίοδο όμως ασχολιόμουν εντατικά μαζί του και σαν γνήσιο ανήσυχο παρατηρητικό άτομο που είμαι θα σου δώσω κάποιες συμβουλές που ανακάλυψα και που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες να έχεις μια αξιοπρεπή παρουσία στην φατσαμπουκο-κοινωνία για να αποφύγεις όλες τις κακοτοπιές.

Στείλε τώρα τις αγελάδες σου στο farmville να βοσκήσουν, βάλε το ζωάκι σου για ύπνο στο pet society, φύλαξε στο γκαράζ το αμάξι σου από το car madness και δώσε βάση σ'αυτά που θα σου πω.

Συμβουλές προς όλα τα φατσαμπουκόπαιδα.

- Τι πρέπει να προσέχεις στις φωτογραφίες σου.

Απόφυγε πόζες με σουφρωμένα χείλη λες και είσαι ροφός


πόζες λες και διαφημίζεις κινητά ή ψηφιακές μηχανές

πόζες λες και διαφημίζεις αποσμητικά μασχάλης



πόζες όπου δήθεν τυχαία φαίνεται "κάτι παραπάνω"

πόζες λες και διαφημίζεις ντουλάπες ή πλακάκια μπάνιου και νεροχύτες

πόζες στυλ "έχω πονοκέφαλο"
(εδώ πονοκέφαλος μαζί με διαφήμιση ντουλάπας)

ή πόζες με συνδυασμούς όλων των παραπάνω

 εδώ φρέσκος ροφός με πονοκέφαλο διαφημίζει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή


εδώ είναι πόζα-διαφήμιση αποσμητικού μασχάλης ΚΑΙ ντουλάπας

εδώ έχουμε 4 σε 1: α.χείλη ροφού, β.διαφήμιση ψηφιακής, γ. δήθεν τυχαία προβολή στήθους δ.διαφήμιση πλυντηρίου

κι εδώ έχουμε χείλη ροφού όσο δεν πάει, κι ένα φόρεμα που αναδεικνύει τα μάτια της κοπέλας.

Τέλος προσπάθησε στις φωτογραφίες σου να μην είσαι στημένος αλλά να βγαίνεις φυσικός, χαλαρός και άνετος
(ο τελευταίος νεαρός κοντεύει να γίνει μπλε από το πολύ ρούφηγμα)

- Το 60% του facebook αποτελείται από ανήλικα, το 30% από 20+ άτομα που προσπαθούν να την πέσουν στα ανήλικα (γκουχγκουχ ονόματα δε λέω, δυο-τρεις ξέρουν σε ποιους αναφέρομαι ;), το 8% από νορμάλ ανθρώπους ανω των 18 που δεν προσπαθούν να την πέσουν σε κανέναν και το 2% από μεσήλικες με σύνδρομο παλιμπαιδισμού.
Το να είσαι λοιπόν στα -ηντα και να προσπαθείς να ποζάρεις σαν παιδούλα χτυπάει κάπως...
εδώ σέξυ milf (ή gilf) -που κρατιέται μια χαρά- ποζάρει με φόντο το μακαρίτη το σύζυγο στο τραπεζάκι δίπλα της.

- Κάθε φορά που κάνεις σχέση δεν είναι απαραίτητο να τρέχεις να δηλώνεις I'm in a relationship with τάδε. Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που έχει facebook ψάχνεται για γκόμενο οπότε απομακρύνεις έτσι τους επίδοξους μνηστήρες, ενώ αν κάθε βδομάδα το status σου αλλάζει σε:
Kikitsa is in a relationship with Sakis 1 month ago
Kikitsa is now single 3 weeks ago
Kikitsa is in a relationship with Soulis 2 weeks ago
Kikitsa is now single 1 week ago
Kikitsa is in a relationship with Lelos today
τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σε περάσουν ή για ανισόρροπη ή για νυμφομανή!

Όσες κοπέλες δηλώνουν It's complicated with τάδε σημαίνει ότι έχουν σχέση με τον τάδε αλλά πηδιούνται και με καμιά δεκαριά άλλους.
Μεγάλη πλάκα έχουν μερικά αγόρια (έχω και φίλους τέτοιους) που αναγκάζουν την κοπέλα τους να έχει στο profile picture κοινή τους φωτογραφία για να μην τολμήσει και τους την πέσει κανένας άλλος. Φυσικά μετά το χωρισμό (που σε τέτοιες καταπιεστικές σχέσεις συνήθως επέρχεται σύντομα) όλες οι κοινές φωτογραφίες γίνονται delete ή αντικαθιστούνται με τίποτα τέτοιες:

-Know your limits. Μάθε τα όριά σου. Αν στείλεις σε μια κοπέλα δέκα φορές friend requests κι αυτή εξακολουθεί να σε κάνει ignore ή δε σου απαντάει στα μηνύματα ή βάζει το γκόμενό της να σε απειλεί ότι θα μάθει την ip σου και θα έρθει να σου σπάσει τα πόδια, τότε "πιάσε το υπονούμενο" μην επιμένεις και προχώρα στην επόμενη.
Την ίδια τακτική ακολούθα κι αν θες να προωθήσεις το νέο σου γκρουπάκι. Δε χρειάζεται να στέλνεις κάθε μέρα invitations σε όλους τους φίλους σου για να γίνουν μέλη στο group: "Κι εγώ θα είμαι στα πάρτι γενεθλίων του Μάκη την Παρασκευή!" (είναι ακόμα πιο pathetic αν το έφτιαξες εσύ ο ίδιος ο Μάκης και δε μπορείς να βρεις κάποιον να έρθει στο πάρτι σου).
Enough επίσης και με τα γκρουπάκια που ξεκινούν με τη φράση:"Κι εγώ...", όπως "Κι εγώ σκίζω τα τραπεζομάντηλα στις ταβέρνες", "Κι εγώ έβλεπα μεξικάνικες σειρές όταν γύριζα από το σχολείο", "Κι εγώ έβαζα τις κούκλες να κάνουν σεξ όταν ήμουν μικρή", "Κι εγώ τραγουδάω στο μπάνιο" και άλλα τέτοια (όλα τα γκρουπάκια που ανέφερα είναι υπαρκτά, ψαξτα αν δε πιστεύεις).

phantom joined the group "Κι εγώ σιχτιρίζω κάθε φορά που βλέπω γκρουπάκι να ξεκινάει με τη λέξη Κι εγώ..!"
114 people like this

Τέλος μην κάνεις ποτέ join σε γκρουπάκια του στυλ "Δες ποιος βλέπει το προφίλ σου(δοκιμασμένο!!!)" τα οποία απαιτούν να κάνεις invite όλους τους φίλους σου και μετά να περιμένεις και θα σε ειδοποιήσουν αυτοί για το πότε θα μπορείς να δεις ποιοί σε επισκέπτονται. Φυσικά δεν έρχεται ποτέ καμία ειδοποίηση, άσε που κατά πάσα πιθανότητα αν δεν είσαι κορίτσι με πλούσιο στήθος και δεν έχεις ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από την παραλία, τότε μάλλον κανείς δε βλέπει το προφίλ σου αλλά αγνοούν τελείως την ύπαρξή σου.
Ίδιας άσκοπης λογικής είναι και τα γκρουπάκια του στυλ "Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 100.000 μέλη τότε η Γερμανία θα βοηθήσει την Ελλάδα με τα χρέη της!!!" Δεν ήξερα ότι η Μέρκελ έχει facebook...

-Δε χρειάζεται να πλακώνεσαι στα like σε δικές σου δραστηριότητες, πχ Mhtsos joined the group "I can't live without porn!" -Mhtsos likes this. Νομίζω είναι αυτονόητο ότι σου αρέσουν τα status που βάζεις, τα γκρουπάκια στα οποία γίνεσαι μέλος ή τα τραγούδια που ανεβάζεις, οπότε είναι λίγο περιττό να δηλώνεις κάθε φορά ότι σου αρέσουν οι δικές σου δραστηριότητες. Δηλαδή αν δεν κάνεις like σημαίνει ότι δεν σου αρέσουν?

-Δε χρειάζεται να τα πρήζεις στους φίλους σου με invitations να κάνουν το τεστ "Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι?", "Πόσο κέρατο έχεις φάει στη ζωή σου?", "Πόσο καλές πίπες παίρνεις?" στα οποία τεστ έχει 3-4 τελείως άσχετες ερωτήσεις του στυλ ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα, αν τρως την μπριζόλα σου καλοψημένη, αν κάνεις τη χωρίστρα σου προς τα δεξιά ή τα αριστερά και μετά σου βγάζει λεπτομερές πόρισμα με το ψυχογράφημά σου και τη σεξουαλική σου ζωή για τα επόμενα 20 χρόνια!

- Βλέπεις στην home page σου friend requests από άλλα άτομα? Beware! Μην δέχεσαι σαν φίλους όποιον κι όποιον γιατί θα καταλήξεις να έχεις καμια πεντακοσάρα αγνώστους όπως εγώ και να μη μπορείς να συνομιλήσεις με κανέναν. Πριν στείλεις friend request αν ο άλλος δε σε γνωρίζει ή υπάρχει περίπτωση να μη σε θυμάται καλό είναι να του αναφέρεις σε μήνυμα από πού γνωρίζεστε ή γιατί θες να γίνετε φίλοι. Πριν δεχτείς κάποιο αίτημα φιλίας που σου έχουν κάνει τσέκαρε το προφίλ του άλλου. Έχει παραπάνω από μία φωτογραφίες? Έχει κι άλλους φίλους? Του μιλάνε άλλα άτομα? Αν όχι, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι fake και τα fake προφίλ συνήθως μόνο κακούς σκοπούς έχουν.

-Ας υποθέσουμε ότι μιλάς καιρό με ένα γκομενάκι κι αποφασίζετε να βγείτε.Πρώτο και κυριότερον, τσέκαρε τις φωτογραφίες της (που φαντάζομαι θα το έκανες από την πρώτη στιγμή). Αν έχει τίποτα τέτοιες
τότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι αυτή στη φωτό και αν εσύ περιμένεις μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα σου προκύψει κάτι τέτοιο
Αν έχει φωτογραφίες, μελέτησέ τις καλά. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που στο λογαριασμό τους έχουν μόνο λουλουδάκια, καρτούν ή φωτογραφία από το αγαπημένο τους μέρος που πάνε διακοπές. Σιγούρεψε ότι οι φωτογραφίες της είναι πρόσφατες. Ένα παραπάνω θετικό είναι να την έχουν κάνει tag από άλμπουμ άλλων ατόμων, αυτό προσδίδει περισσότερη αξιοπιστία. Αν έχει φωτογραφίες μόνο το κεφάλι της, ή είναι φωτογραφημένο το σώμα της από παράξενες γωνίες σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για παχουλή. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη σου προχώρησε με δική σου ευθύνη ανάλογα με τα γούστα σου.

Να έχεις πάντα κατά νου ότι τα κορίτσια στη συντριπτικότατη πλειοψηφία είναι πιο άσχημα in person παρά απ'ότι φαίνονται στις φωτογραφίες.

Αν το κορίτσι με το οποίο μιλάς έχει nickname κάτι του στυλ "zouzouna", "beboula", "mwlaki", "kavlobeba" πρόκειται σίγουρα γι'ανήλικο κι αν δεν είσαι κι εσύ τότε φυλάξου γιατί ο Κορκολής μπορεί να τη γλίτωσε αλλά δε σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με σένα! Τα nicknames που διάβασες είναι όλα υπαρκτά.

Αν τελικά ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και κανονίσεις να συναντηθείς με την κοπέλα, τότε ο Θεός μαζί σου, όσο να'ναι οι γνωριμίες μέσω internet εμπεριέχουν πολλά ρίσκα! Λάβε υπόψιν και το εξής τελευταίο: αν η κοπέλα είναι ιδιαίτερα πρόθυμη κι εύκολη στο να συναντηθείτε, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο "ψηστήρι" κι αν μάλιστα δεχτεί να συναντηθείτε στο σπίτι σου κατευθείαν "για πιο ευκολία" τότε κατα πάσα πιθανότητα η βραδιά σου θα καταλήξει στο κρεβάτι αλλά καλού κακού φόρα 2-3 προφυλακτικά μαζί κι έχε κι ένα φυλαχτό γιατί τόσα κυκλοφορούν!


Τώρα που ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις, feel free να ξεψαχνίσεις όλες τις δυνατότητες του facebook με σύνεση, προσοχή και αξιοπρέπεια. Αλλά να θυμάσαι ότι η αληθινή ζωή είναι εκεί έξω κι όχι μέσα στην οθόνη του υπολογιστή και το να έχεις χίλιους φίλους στο φέις δε σε καθιστά απαραίτητα δημοφιλή, ούτε θα σε κάνει να νιώθεις λιγότερο μόνος. Take me for example...

Υ.Γ. Σημείωση (απαραίτητη): Οι φωτογραφίες των παραπάνω ατόμων (εκτός των μοντέλων και της Τζούλιας που τις βρήκα στο google) δεν ανήκουν σε άτομα που είναι φίλοι/ες μου στο facebook, ούτε τις πήρα από τον προσωπικό λογαριασμό των ατόμων, αλλά τις βρήκα εκεί που χάζευα σε κάτι ελληνικά groupάκια του facebook με wannabe μοντέλα (όπως greek next female/male facebook model). Οι φωτογραφίες εκτίθενται σε κοινή θέα προς όλους όσους έχουν internet, γι'αυτό τις δημοσίευσα κι εγώ παρόλο που θεώρησα καλύτερο να κρύψω τα πρόσωπά τους. Αν κάποιο από τα άτομα των φωτογραφιών τύχει και δει το ποστ αυτό και ενοχληθεί θέλω να δηλώσω πως όλα τα άτομα ανεξαιρέτως είναι πανέμορφα, δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν κι η διάθεσή μου είναι καθαρά σατιρική, περιπαικτική και πλακατζίδικη. Αλλά guys and girls, next time γίνετε λίγο πιο προσεκτικοί πού και τι φωτογραφίες ανεβάζετε στο internet!

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mporei na einai prosblitika autes oi pic alla apo t stigmi pou tis bazoun tetoies foto prp na ipostoun kai ts sinepies......!!!!

Ανώνυμος είπε...

ego apla na po oti opoios thelei na kanei minisi na mou steilei pm na tou steilo ta details tou phantom hahahahahah!!! kala oti simfono den to sizito...alla iparxoun poloi logoi pou kapoios den anebazei photos sto Fb i kanei kse-tag to eauto tou...kai oxi anagkastika giati einai kakasximos ;) kai giautous tous logous bgikan ola auta ta privacy options pou mono poli ligoi an thes mporoun na se broun, na se doun, na sou apeuthinoun ton logo :)

Lonely

Trikalos είπε...

Μόνο τα security flaws που έχει το facebook είναι απαράδεκτα και ικανα να με καταστήσουν να μην αποδέχομαι applications, requests, groups και ό,τι άλλη μαλακία σκεφτεί ο εγκέφαλος ορισμένων ανεγκέφαλων. Θέλει πολλή προσοχή και πάρα πολύ κρίση για να μην την πατήσεις με τίποτα μαλακίες και συο βγούνε τα στοιχεία (μαζί με τα άπλυτα σου) στη φόρα.

sourgelaki είπε...

mias kai afises eksw ola auta peri proswpikwn dedomenwn,katalogografisi pou oikeiothelws kanoume gia opoion to zitisei kai alla tetoia sobara....(pou fusika idi se alles xwres ligotero dimokratikes idi exoun fanei oi epidraseis tous) as to kratisoume pio elafri to olo thema...

ntaksi...eisai glwssoplasths!φατσαμπουκόπαιδα.????
hahaha....sorry kiolas alla nomizw kathe koritsaki pou anebazeia autes tis foto to kserei kai exei tin prothesi na deixnei "tsonta"...
as afisw asxoliasta ta arsenika....
mou thimises mia istoria pou akousa pro kairou
apo files...
dimiourgisan ena profil enos agoriou me fwto duo modelwn (2 diaforetika alla emoiazan metaksi tous opote epithan oti einai ena kai to auto proswpo) to en logw profil eixe kanoniki drastiriotita alla kai ena skopo..na kanei add oles tis prwin twn agoriwn twn filenadwn mou...
to pseutiko agori tou profil itan ena polu euaisthito paidi pou epiane kouventa me autes tis prwin...tous elege tis istories tis zwis tou kai fusika psareue kai ebgaze laurakia gia to poso suxna o prwin (kai nun dikos tous) milaei akomi me tis kopelies autes...

nai nai...polloi nun eginan prwin etsi...
opote beware....dn kinduneueis mono apo tis "arxes"....

Stilvi είπε...

Θα συμφωνήσω με την Lonely, ως προς τις φωτογραφίες.

Κατά τ'άλλα μερικοί άνθρωποι είναι απλά ηλίθιοι.

Παράδειγμα 1ο: Κάνεις join σε group ονόματι 'Θάνατος στους παιδεραστές' και συνάμα έχεις ανεβάσει στο ξεκλείδωτο προφίλ σου 200 γυμνές φωτογραφίες του 2χρονου παιδιού σου. Sorry φιλαράκι, αλλά όλο και κάποιος ανώμαλος θα βρεθεί να τον παίξει με την φώτο της κόρης σου.

Παράδειγμα 2ο: Όλη η αρχική μου σελίδα είναι γεμάτη με τις μαλακίες σου. Καλημέρα,καλησπέρα, καληνύχτα, τι να φάω?, τι να κάνω?, ουφ ζέστη, ουφ κρύο, ουφ βαριέμαι, ουφ κατούρισα. Βγαίνεις έξω και μπαίνεις απο το κινητό να μας ενημερώσεις σε ποιο μαγαζί είσαι, τι πίνεις, πόσες γκόμενες σε κοίταξαν, πόσο εύκολα βρήκες θέση να παρκάρεις.
Και μετά τολμάς και κοινοποιείς άρθρο το οποίο πραγματεύεται την μαλακία που δέρνει τους καμμένους του facebook και χαζοχαίρεσαι κιόλας!

Μπορώ να συνεχίσω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά θα σταματήσω εδώ.
Φιλιά γιατρέ μου!

Ανώνυμος είπε...

eksupnades htan aytes twra????????????? les kai eimaste oloi xazoi kai den kseroume ti mas ginete....e nai dustuxws polloi exoun kseperasei ta oria alla einai dikh tous h euthunh...apo ti diavazw omws kai su eisai ena apo autous..opote den exeis kanena dikaiwma na krineis tous allous para mono ton eauto sou

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Χχαχαχααχ ειδικά αυτό με το στόμα του ροφού έχει παραγίνει. Βάλθηκαν όλες να αποδείξουν ποιά έχει τα καλύτερα (και πιο fake)τσιμπουκόχειλα, ήμαρτον!

elekat είπε...

Μπα...
Ούτε photos ανεβάζω ποτέ, ούτε updates κάνω...
Mάλλον κηφήνας του FB είμαι, μπαίνω μόνο για κουτσομπολιό, αν έχουν ανεβάσει καινούριες photos οι σύζυγοι των πρώην, (για να δω τον πρώην μαλάκα μου να ταϊζει τον 5χρονο γιό του τούρτα), ή αν έχασε κιλά μια άσπονδη φίλη!
Μαλακίες δηλαδή...
Αλλά για να μην το παίζω υπεράνω, 1 φορά τις 3 μέρες, μπαίνω!

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχαχα μιλάμε έριξα τρελό γέλιο!! Προσκυνώ! Όλα αυτά περίπου που έγραψες λίγο ή πολύ είχαν περάσει κι από το δικό μου μυαλό. Δε νομίζω ότι έκρινες κανέναν, ήταν ολοφανερο ότι είσαι πειραχτήρι όπως είναι πάντα ο phantom και κακώς βιάστηκε να σε κατηγορήσει ο ανώνυμος 3 σχόλια παραπάνω (πού είδε ότι έκρινες κάποιον ήθελα να ξερα), αλλά βλέπεις όταν ο άλλος είναι εξαρχής κακοπροαίρετος από κάπου θα βρει να πιαστεί.

Το ότι κάποιοι έχουν λογαριασμό στο facebook με πολλούς φίλους δεν τους εξισώνει αυτόματα με το κάθε σουργελο που φωτογραφίζεται συνεχώς με σουφρωμενα χείλη κ σφιγμενα μπρατσα. Αν και θα ψάξω μήπως έχεις καμία τέτοια φωτογραφία εσυ, σε αυτές που ανεβάζεις εδώ στο blog κατά καιρούς! Μόνο και βρω καμία να διαφημίζεις πλυντήρια ή ντουλάπες!

Θα στείλω τις συμβουλές σου σε όσους φίλους μου έχουν facebook, νομίζω θα βοηθήσουν πολύ κόσμο!
Φιλικα το φατσαμπουκοπαιδο Ερμίνα.. (πρώτη φορά που σου σχολιάζω γιατί με το σημερινό κείμενο γέλασα πιο δυνατα από κάθε άλλη φορά)

Dreiko είπε...

Dreiko likes this

ΥΓ 1-12: Deleted by facebook admins

Πασχαλιτσα Τιμωρός είπε...

Ο πρώτος στημένος με το μποξεράκι και τις κάλτσες είναι όλο το γέλιο!!!
Εκνευριστικά είναι και τα status "variemaiiiiiii..........."
"variemai na diavaswwwwwwww......"
"thelw na paw gia mpaniooooooo....." (από Μάρτη)
Πολύ λογικό. Βαριέσαι από τη φύση σου, βαριέσαι να διαβάσεις γιατί από το γυμνάσιο που σε ξέρω είσαι μεγάλο τούβλο, και ναι, όλοι θέλουν να πάνε για μπάνιο. Μη μας πρήζεις.
Μη γελάς με τις φοτό που δείχνουν το κωλαράκι της Adriana Lima. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι αληθινές και φλέρτάρουν κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Nice !

Ανώνυμος είπε...

Meta tin apoxwrisi sou apo tin voice kai me kati tetoia post arxizeis kai pairneis mythikes diastaseis stin blogosfera!

By the way, sxoliastike to post sou apo merika atoma sto groupaki tou facebook apopou brikes merikes fwto ki apoti eida tous arese! Mexri twra de peiraxtike kaneis. Eidika to gkomenaki me ponokefalo-diafimisi ntoulapas ksekardistike.

Thelw ki alla tetoia post parakalw!
Mike

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένα άτομο που σκέφτεται τελείως διαφορετικά απότι οι συνομηλίκοι σου!

dancing gal είπε...

ahahahahahahaaaaaaaaaa, έχω πεθάνει στο γέλιο, κι ας μην έχω fb (ναι, κυκλοφορούμε ανάμεσά σας :pppp) ή ίσως ακριβώς γι'αυτό!!!
Οι φωτογραφίες δεν υπάρχουν λέμεεεεε!!!!
:D:D:D:D

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δεν έχουν σχέση με το facebook δε θα μπορέσουν να καταλάβουν κ να εκτιμήσουν το μεγαλείο αυτού του κειμένου γιατί δεν θα ξέρουν για τι πράγμα μιλάς, εμείς που ασχολούμαστε (αλλά δεν τρέχουμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες με τον κώλο έξω όπου κι όπου) το βρίσκουμε τρομακτικά αστείο!!!!!! Τρελά like!

phantom είπε...

ανώνυμε αστείες μπορεί αλλά προσβλητικές δεν είναι οι φωτο

lonely καλα εννοείται πως ναι, δεν είναι όλες κακάσχημες όσες δεν ανεβάζουν φωτο στο φεις απλά ίσως είναι λίγο παραπάνω παρανοικές με τα θέματα privacy απότι οι υπόλοιποι!

Trikale εμ αυτά τα ιντρενέτια και τα φεισμπούκια θέλουν μεγάλη προσοχή! Του διαβόλου πράγματα!

σούργελο αυτά που αναφέρεις τα έχω πει σε παλιότερο ποστ με τίτλο "όσα πρέπει να ξέρεις για το facebook" που θα το βρεις δεξιά στη στήλη με τις best of ιστορίες.
Καλά φοβερή πλεκτάνη αυτή που έκαναν οι φίλες σου, μιλάμε πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14!

Stilvi συμφωνώ είναι ελεεινό να βγάζουν τα παιδιά τους στο ιντερνετ φάτσα φόρα από τα 2 τους.
Όσο για τα λοιπά συμφωνώ κι εκεί εννοείται, χώσε κι άλλο άμα σου έρθει, u know it's fun!

"ανώνυμη" δε χρειαζόταν να μου τα πεις αυτά από εδώ και σαν ανώνυμος...

Μάγισσα Κίρκη τα χείλη ροφός είναι απάλευτα εντωμεταξύ η συντριπτική πλειοψηφία των αυτο-φωτογραφιζομένων κοριτσιών έτσι τα κάνει. Τι μόδα είναι πάλι αυτή?

elekat είναι κόλλημα το φεις, να δεις που αντί για 1 στις 3 μέρες θα μπαίνεις 3 φορές τη μέρα, εθίζεσαι! Ειδικά αν αρχίσεις να παίζεις αυτά τα παιχνιδάκια στυλ φάρμα κουτουλου

Ερμίνα thanks for the support, έχω κι εγώ φωτογραφίες που ποζάρω καμαρωτός! Είναι αυτές που έχουν ανέβει και στο blog (I'm not proud for most of them:P)

Dreiko ;)

Πασχαλίτσα Τιμωρέ ο τύπος μποξεράκι-κάλτσα θεός. Τα περισσότερα variemaiaiaiaia που βλέπεις είναι από μούλικα που βαριούνται να πάνε σχολείο αλλά το βράδυ έχουν καμια 100στη φωτογραφίες από την μπάρα του club να χορεύουν.

ανώνυμε :)

Mike χαίρομαι που ο περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται το χιούμορ μου και καταλαβαίνει ότι κάνουμε χαβαλέ.

ανώνυμε είμαστε πολλοί που σκεφτόμαστε έτσι, look around you (κι όχι στο facebook)

dancing gal :DDDD

ανώνυμε thanks for the support αλλά όταν λες "εμείς που ασχολούμαστε... το βρίσκουμε αστείο" ποιούς εννοείς? Είστε πολλοί εκεί?

Ανώνυμος είπε...

na po oti eiste ligo akiroi kai oi 2 sas pou milate gia paidofilia kai tis photos ton mikron...kati tetoia koula elege kai i koumpara mou pou den mou stelne photo apo ton mikro giati theorouse oti mporei na kanei kapoios hacking sto email mou kai na klepsei tis photos...koinos me ekane na min mporo na xaro to pitsiriki mou an den imoun konta to paliobourlo...

kai eksigoumai me mia opos panta aploustati frasi...

protimo na tin paizei olos o kosmos me tin photo tou paidiou mou...olos omos, alla pote stin paidiki tou ilikia kai tin orimi na min erthei antimetopo me ena dieftharmeno kathigiti, mialo, anthropo....kai as exei xarisei stigmes apolausis sto pagkosmio internetiko isto...

nomizo oti to pianete to noima :)

Lonely

Ανώνυμος είπε...

Oi hlithioi krinoun, oi eksupnoi satirizoun.Eisai wraios.

Lazarus είπε...

Καλησπέρα φίλε μου doc.
Ένα θα πώ για το Facebook.

Facebook = Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων και προσωπικών στοιχείων, εν ολίγης το μεγαλύτερο ΦΑΚΕΛΩΜΑ.

See you later man.

Ανώνυμος είπε...

Ti le re pedi mou. Mou anixes ta matia den ixera tipota o athoos :)

Ανώνυμος είπε...

Lazarus συμφωνω απολυτα ομως...!!!

frite είπε...

Να πω τα εξής.
Α) Το mail σου είναι ικανό από μόνο του να βοηθήσει στο να βρεθεί το προφίλ σου.
(και ταυτοποιείται από την εικόνα προφίλ κιόλας). Για την ακρίβεια σκέφτηκα να στο στείλω εκεί αλλά...

Β) Το facebook και την ασφάλειά του ας τα αφήσουμε στην άκρη. Δεν ενδιαφέρεται κανείς να σας παρακολουθήσει. Εκτός αυτού αν κάποιος θέλει να το κάνει μπορεί ταχύτατα να παρακολουθεί το pc σας και οτιδήποτε κάνετε στο net να το γνωρίζει. Όπως και οτιδήποτε σας στέλνουν. Και ζητάνε τόσα πολλά δεδομένα και λένε ότι αποθηκεύουν πληροφορίες και λοιπά και λοιπά για έναν απλό λόγο. WEB 2.0.
Θα ανοίγω την τηλεόρασή μου και θα λέει 'Ωπ αυτός βλέπει μόνο αγώνες ποδοσφαίρου' και θα μου βγάζει πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για μένα και με τις αντίστοιχες στοχευμένες διαφημίσεις.

Χαβαλέ η ανάρτηση πάντως :)

Panos777 είπε...

ayto to ''soula gyrna pisw,dn tha se 3anadeirw'' to exw grapsei ego (gia plaka fysika) se thranio sto sxoleio pou phgaina sthn anw glyfada 5-6 xronia prin.haha oute kan to thymwmoun.pou th vrhkes th foto phantom?

Victoria είπε...

Ntaksei eisai foveros, k prepei na omologhsw pws postara ena kommati tou post sou sto blog pou xw me kati paidia.. ALLA evala phgh! Se eklepsa ligo, alla ti na kanoume mou arese poly to post sou..zhlepsa :P Kai exei k perash e!

Ανώνυμος είπε...

file...loipon..thelw na mathw kairo kati..mpas k 3ereis na me voithiseis...thelw na steilw minima se ola ta atoma selidas i groub..3ereis pws to kanw grigora k apla? thelw kati na koinopoiisw k thelw voitheia..ti kanw???

swift είπε...

Σε σελίδα μπορείς να κάνεις share status (είναι σα να γράφεις κάτι στον τοίχο σου) οπότε θα το δουν όλοι που είναι φαν της σελίδας.
Σε γκρουπ πας εκεί που λέει message all members.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Christos_tsoleridis είπε...

eisai apisteyti kai mono gia tin anafora - "rofos"... den yparxeis sou leo. ta sygxaritiria mou!!! chris