2 Μαρ 2012

We're in the army now

Πλέον μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Ο phantom φεύγει να φυλάξει την πατρίδα. Αν βάλεις φρουρό εμένα, δεν πρόκειται να τολμήσει να μπει εχθρός. Ξέρω μάι τάι, καράτε, ζίου ζίτσου κι ένα σωρό άλλες επικίνδυνες λέξεις. Έχω δει όλα τα Ράμπο από 3 φορές το καθένα. Τσιρίζω τόσο δυνατά όταν τρομάζω που θα ειδοποιηθούν αμέσως οι πραγματικοί κομάντος και θα έρθουν να μας σώσουν.

Ο Δίας αποφάσισε να γαμηθεί, κι όχι μόνο γαμήθηκε αλλά τράβηξε όργια που θα έκαναν την Τζούλια να κοκκινήσει. Εκεί που περίμενα να φορέσω τα χακί τον Αύγουστο, έβγαλαν διπλές ημερομηνίες για τις ΕΣΣΟ και μας πήγαν όλους τις αναβολές 3 μήνες νωρίτερα, ξύσανε και λίγο παραπάνω τα @@ τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, και έτσι έφτασα στο σημείο να μάθω την προηγούμενη Παρασκευή ότι σε μια βδομάδα υπηρετώ

Ξεπερνώντας τον αρχικό πανικό, έβαλα κάτω χρωστούμενα υποχρεώσεις και γενικούς στόχους της ζωής μου και αποφάσισα να σνομπάρω την τρίμηνη αναβολή που δικαιούμαι και να καταταγώ τώρα. Με την ελπίδα να περάσω μερικά μαθηματάκια μέσα στο στρατό, εξαργυρώνοντας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τις φοιτητικές άδειες που σου παρέχουν για εξεταστικές, θα μπω τώρα και όταν βγω θα είμαι ελεύθερος από κάθε είδους υποχρέωση για να περάσω στο επόμενο στάδιο της ιατρικής που είναι να παρακαλάω για ελεύθερη θέση ειδικότητας, οι οποίες κι αυτές έχουν γίνει πιο σπάνιες κι από θέση πάρκινγκ στην Κυψέλη.

Υποθέτω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου θα ανεβάζω ποστ σε στυλ 9gag, όπως...

Πώς φανταζόμουν τον στρατό:



Πώς μου τον περιγράφουν οι φίλοι μου που έχουν πάει:




Πώς πραγματικά είναι:





Τουλάχιστον η ιατρική για άλλη μια φορά με ξελασπώνει και για χάριν της με στέλνουν στο υγειονομικό μαζί με τους υπόλοιπους γιατρούς, φαρμακοποιούς και οδοντιάτρους, όπου μαρτυρίες λένε ότι είναι κατασκήνωση.

Τη Δευτέρα μπαίνω λοιπόν. Όσο λείπω φροντίστε να μην πάψετε να χαμογελάτε, να βγαίνετε για καμιά διαμαρτυρία πού και πού, και να μου προσέχετε το κορίτσι.


Υγειονομικό Αυλώνας σου έρχομαιαιαιαιαι!!!!!!